Man met Dallucci kopje

Addio!

Genieten van een (h)eerlijke kop koffie en smakelijke gerechten in een gemoedelijke omgeving waar de waan van de dag even tot het verleden behoort. Een koffiebar met Italiaanse signature, authentieke koffiespecialiteiten en gerechten uit de keuken van Nonna. Een plek om samen te komen en te genieten in volledige rust, geen stress, geen druk maar samen genieten van een ontspanningsmoment?
Dat is Dallucci.

Dolce far niente

De essentie om niks te doen en ervan te genieten.

Bij Dallucci kun je de hele dag door terecht voor een kop koffie maar ook voor een aanvullend assortiment van heerlijke food producten. Onze kenmerkende Italiaanse gerechten zorgen dat je dagelijks terugkomt bij Dallucci; de Pinsa Romana (Pizza uit Rome), focaccia’s en ciabatta’s met Italiaanse kazen en gegrilde groentes, pasta’s maar ook de onweerstaanbare koeken van Nonna.

Binnen Dallucci serveren wij alleen de meest duurzame en (h)eerlijke koffie! Wij garanderen met onze duurzame NuLA koffieboon de beste Arabica blend en een 100% fairchain koffieboon. Iedere stap in de reis van de koffieboon is inzichtelijk en duurzaam vervaardigd. Hierdoor smaakt dat kopje koffie nog nèt iets lekkerder! Wij hopen dan ook dat jullie snel gasten mogen ontvangen met een goede kop koffie bij Dallucci!

Belegd broodje

Wat maakt Dallucci uniek?

Caffè osnesto – Eerlijke koffie

Koffies gezet door getrainde barista’s met onze eigen 100% fairchain koffieboon.

Meglio per il mundo: beter voor de wereld

Duurzaam ondernemen samen met onze partners en leveranciers.

Ciba di strada: om je trek te stillen

All-day assortiment, voor ieder wat wils.

Ospitalita: gastvrijheid

Ons hospitality team zorgt voor een warm welkom en een fijne sfeer.

Essere una buena forchetta: dol op lekker eten

Een assortiment met Italiaanse signatuur, klassiekers in een nieuw jasje en een hoge mate van duurzaam en lekker eten!